Přeskočit na hlavní obsah
Dlouhověkost

Dlouhověkost

Po generace radost z dubového stolu

Zaslal Richard Culek dne

Naše dubové masivní jídelní stoly jsou zárukou dlouhověkosti a kvality. Důležitá je volba dřeva masivního stolu.

V našich krajích je všeobecně rozšířen názor, že zárukou kvality je DUB. Je to tomu tak po právu, protože dub jako strom je symbolem dlouhověkosti, odolnosti, pevnosti. Naše masivní jídelní stoly mají nádhernou strukturu povrchu dřeva, kde vynikne nejen typická kresba dubového dřeva, ale také, díky našemu zpracování a úpravě, jeho barva. Pro tyto všechny vlastnosti je dubové dřevo perfektní volbou materiálu pro výrobu masivního stolu.

Dlouhověkost jde ruku v ruce s údržbou masivního stolu. Vždy zaleží na povrchové úpravě stolu, podle které se liší i údržba. Voskování, olej nebo lak jsou možnosti, které máte pro údržbu vašeho jídelního stolu na výběr. Pokud máte olej nebo vosk, stačí masivní jídelní stůl jednou za čas lehce omýt. Pokud bude potřeba hlubší a důkladnější údržba, pak zvolte speciální olej a vosk. Vhodné jsou produkty vyrobeny s příměsí včelího vosku, které dodají stolu patřičnou výživu, rozjasní vzhled a zvyšují odolnost proti oděru. Rádi Vám poradíme, aby Vám dubový jídelní stůl sloužil co nejdéle.

Vícečlenná rodina, která používá stůl každý den ať už k stolování, práci nebo zábavě, určitě ocení možnost přebroušení, které opraví rýhy a prasklinky vzniklé při takové intenzivní zátěži. Renovace stolu tímto způsobem se může provádět i několikrát díky masivnímu dubovému dřevu.

Myslíme si, že údržba masivního stolu, jenž je centrem veškerého dění u Vás doma, není vůbec těžká věc. Stůl z masivního dřeva se Vám za ní odmění dlouhověkostí.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...