Přeskočit na hlavní obsah
Tipy pro výběr stolu

Tipy pro výběr stolu

Jídelní stůl je místo, kde se denně schází celá rodina

Zaslal Richard Culek dne

Samozřejmě, že masivní dubový stůl nejen krásně vypadá, ale především je určen k příjemnému posezení nejlépe u dobrého jídla a pití. Zároveň je ale i svědkem rodinných porad, soutěživých večerů.Řeší se u něj problémy všeho druhu a proto bychom se rádi s vámi podělili o několik rad, jak vybrat ten pravý jídelní stůl.

Nejdůležitějším kritériem je určitě velikost jídelního stolu. Málokdo si dokáže představit nový jídelní stůl v prázdném prostoru – to je těžké i pro zkušené oko interiérového designera. Mám pro vás radu - použijte malířskou lepicí pásku, kterou si nalepte na podlahu v místě, kde předpokládáte, že bude váš stůl stát. Pro ještě lepší představivost můžete vzniklý prostor vyplnit novinami nebo složenou dekou po obvodech pásky. Neuvěřitelně se vám zjednoduší a zpřesní pohled na vyplněný prostor, který by mohl nový masivní jídelní stůl ve skutečnosti zabírat.

Další důležitou informací, se kterou bychom měli pracovat,je kolik strávníků bude stůl pravidelně používat a k čemu dalšímu bude stůl sloužit. Budeme chtít dekoraci na stole? Bude stůl zároveň pracovním místem? Naše základní rada zní – na osobu počítejte 60 cm . Čím více tím lépe ;-)

Pokud máte rádi společnost, často k vám chodí návštěvy nebo se scházíte v širším rodinném kruhu, neváhejte zvolit masivní rozkládací jídelní stůl. Více informací o našich geniálních rozkládacích stolech najdete v článku (https://www.nabytek-culek.cz/clanky/rozkladaci-system-butterfly/).

Připomínáme také, že naše masivní stoly mají zachovalou přírodní strukturu dřeva, která dodává stolu originalitu. Při běžném používání může vzniknout škrábanec nebo rýha, které však ani nemusíte řešit,protože dodají masivnímu stolu ještě větší punc originality.

Nezapomeňte - jsme připraveni vám poradit s výběrem vašeho dokonalého jídelního stolu.

Team nábytek Culek

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...