Přeskočit na hlavní obsah
Rozkládací systém „ butterfly“

Rozkládací systém „ butterfly“

Kvalitní a velice stabilní rozkládací systém

Zaslal Richard Culek dne

Máte naplánovanou rodinnou oslavu nebo u Vás nečekaně zazvoní návštěva a potřebujete zvětšit masivní jídelní stůl, aby se všichni pohodlně usadili a měli dostatek místa a pohodlí?

Žádný problém. Naše masivní jídelní stoly nejen dobře vypadají, ale zároveň v sobě mají zabudovaný kvalitní rozkládací systém, který je uschován pod hlavní masivní deskou jídelního stolu. Uložení rozkládacího systému je tedy velmi nenápadné. Jídelní stůl je vybaven aretací, kterou stačí 2 prsty uvolnit a celý rozkládací systém můžete vysunout z pod masivní desky jídelního stolu. Nepotřebujete k tomu mít velké svaly a sílu, protože nohy masivního stolu mají na spodní hraně zabudovanná kolečka z měkkého materiálu, které Vám usnadní celou manipulaci s rozkládacím systémem. https://www.nabytek-culek.cz/stoly/jidelni-stoly/rozkladaci-ma...

Velkou výhodou tohoto systému je fakt, že nohy se stále posouvají s rozkladem stolu, takže Vám zůstává pořád symetrický masivní jídelní stůl. Po roztažení už jenom stačí dubové desky, které jsou uschovány v systému rozložení, otevřít způsobem, jako když motýl chce vzlétnout. Proto nese rozkládací systém název BUTTERFLY.

Samozřejmostí je velká stabilita, kterou zajišťují kovové kolejnice podél hrany masivního stolu a opětovná aretace, která zaručí pohodlí u Vašeho masivního stolu v rozloženém stavu. Manipulace s naším kvalitním a velice stabilním rozkládacím systémem zabere jen několik málo sekund. Jsme přesvědčeni, že jím překvapíte také svou návštěvu.

Rozkládací systém
Způsob rozložení masivního jídelního stolu

Nábytek Culek

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...