Přeskočit na hlavní obsah
Stoly v interiéru

Stoly v interiéru

V interiéru jsou stoly nepostradatelné. Od kulatých až po čtvercové stoly jsou vhodné pro každý životní styl a každý vkus.

Zaslal Alena Novotná dne

Dřevěné stoly jsou neuvěřitelně populární, hlavně díky hřejivému a robustnímu vzhledu dřeva a skutečnosti, že tento materiál lze nekonečně kombinovat.
Každý stůl je vlastně originál díky jedinečnému zpracování a povrchové úpravě. Zachovávají nepravidelnou strukturu dřeva, kde vynikne jejich originální styl. Objevují se také designové stoly, stoly s nápadným nebo velmi minimalistickým designem v kombinaci s moderními materiály, jako je kov. Ať už máte jakýkoli vkus, máme pro vás vhodný stůl.

Chystáte se koupit stůl? Přečtěte si tyto tipy!

Chcete koupit stůl? Pak vezměte v úvahu i židle. Pokud máte nebo chcete židle s loketní opěrkou, musíte vzít v úvahu výšku stolu, aby se židle vešly pod desku stolu. Vždy se posaďte ke stolu, abyste zkontrolovali, zda sedíte správně, zda stůl není příliš vysoko nebo příliš nízko. Předem si změřte, jakou velikost stolu můžete ve svém interiéru použít. K tomu můžete použít malířskou lepící pásku, kde si na zemi uděláte obrysy stolu a vytvoříte si tím malou představu o vhodné velikosti stolu. Nikdo není spokojen se stolem, který je příliš velký nebo příliš malý. Trendem dneška jsou stojací stoly, známé také jako barové stoly používané místo klasického jídelního stolu. Populární jsou také venkovské stoly, které mají často elegantní základnu s přírodním vzhledem. Jejich zřejmou výhodou je velká stabilita a přirozený vzhled.

https://www.nabytek-culek.cz/stoly/

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...