Přeskočit na hlavní obsah
Příběh jednoho stolu

Příběh jednoho stolu

V době corona krize je těžké objednávat zboží, natož nechat dovézt a potom doufat, že vše přijde v pořádku, jak si představujete.

Zaslal Alena Novotná dne

Při vykládání objednávky jsme zjistili, že se nám dostal do kamionu nedopatřením či úmyslně masivní dubový konferenční stolek v šedé barvě o netradiční velikosti 120x90 cm. Zboží nám chodí z Holandska a z Belgie, kde je tento rozměr populární vzhledem k velikosti domů, v jakých se tam žije.

Bohužel po našich zkušenostech s prodejem jsme usoudili, že takto velký masivní konferenční stolek je v našich poměrech skoro neprodejný. Když se zavřely dveře prázdného kamionu, zaznělo do řevu motoru – co kdybychom z dubového konferenčního stolku udělali parádní menší masivní dubový stůl do jídelny?

Obrousili jsme šedou desku našeho konferenčního dubového stolu, nechali v truhlárně vyrobit krásné masivní dubové nohy. Použili jsme tvrdovoskový olej v přírodním odstínu, který masivní stůl krásně rozzáří a dodá mu odolnost proti oděru.

Hned druhý co jsme dubový stůl dali k prodeji na našem e-shopu. Velmi brzy se ozvala paní, že má o dubový stůl velký zájem. I v této těžké a nevyzpytatelné době náš masivní dubový stůl už dělá radost někomu jinému a my jsme spokojeni, že jsme se podíleli na vytvoření něčeho nového, krásného a užitečného.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...