Přeskočit na hlavní obsah
Moderní jídelní židle

Moderní jídelní židle

Jídelní sestava složená z masivního stolu a designovou jídelní židlí je moderní kombinací 3 materiálů - masiv, kov, kůže.

Zaslal Richard Culek dne

Židle jsou nedílnou součástí jídelních sestav a představa, že máme krásný masivní dubový jídelní stůl bez židlí, působí velmi smutně a prázdně. Určitě první myšlenka, která Vás napadne je: k dubovému masivnímu stolu patří dubové masivní jídelní židle. My si ale naopak myslíme, že jak se mění roční období, mění se též myšlení a doba, ve které žijeme a proto doporučujeme kombinovat Váš masivní dubový jídelní stůl s moderním zpracováním jídelních židlí, které jsme pro Vás přivezli a chceme Vám je nabídnout.

Kombinace dubového stolu s krásnou židlí, která je vyrobena z kůže, koženky, broušené kůže (alcantara) a podsedáku z kovu/chromu, vytvoří u Vás doma dechberoucí sestavu, která rozzáří Vaši kuchyni nebo jídelnu. https://www.nabytek-culek.cz/zidle/

Při pohledu na naše židle, které pro Vás dovážíme z Holandska, je třeba vyzdvihnout velice kvalitní zpracování prošití. Použitý materiál je odolný proti oděru. Můžete si vybrat ze 2 druhů podnoží – buď klasické 4 nohy nebo podnoží ve tvaru písmene U, které zaručí velice příjemný komfort při sezení u dubového stolu. Ženy určitě ocení praktické madlo, kterým je vybavena každá naše jídelní židle. Madlo slouží k jednodušší manipulaci s jídelní židlí, pokud ji chcete posunout, zvednout či odnést.Jednoduchá údržba kůže je velkou výhodou.

Nebojte se kombinace 3 materiálů – dubového masivu, kůže a kovu. Tímto doma vytvoříte jídelní sestavu, která bude jedinečná a každá návštěva Vám ji bude závidět.

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...